“Nu-ți face griji, fii vesel, simte-te bine”

Puterea gandirii pozitive este atat de mare incat poate stimula corpul sa se vindece singur de afectiuni pe care medicina moderna le considera incurabile, fatale. Ca sa fii sanatos, trebuie sa incepi sa crezi ca esti sanatos. Cu siguranta, nu este suficient sa gandim pozitiv pentru a trata o boala incurabila. Sunt implicati mult mai multi factori, precum nutritia, alcalinizarea, detoxifierea, cu alte cuvinte un stil de viata diferit decat cel care a contribuit la boala.

Cand „nu-ti faci griji” glandele suprarenale nu secreta hormoni ai stresului, cum ar fi cortizolul care inhiba reactia imunitara, devitalizeaza sistemul nervos din cauza hipertensiunii, favorizeaza cresterea grasimii abdominale. Cand „esti vesel” creierul secreta neuropeptide, „hormonii fericirii”, care comunica direct cu glandele sistemului endocrin si le semnalizeaza sa „dea frau liber” reactiilor de vindecare. Rezultatul acestui biofeedback dintre neuropeptidele produse de o minte vesela si de hormonii necesari unui corp sanatos este faptul ca „va simtiti bine”, atat fizic cat si psihic.

Atunci cand stii care este cauza tuturor problemelor tale de sanatate, cum sa le rezolvi si cum poti mentine acest rezultat pe termen lung, iti este foarte usor „sa nu-ti faci griji, sa fii vesel si sa te simti bine”. Consultatia online este solutia problemelor tale.